Responsable de delegació f2f per ong
Comité español ACNUR (España con ACNUR)
España
hace 1 día
source : hacesfalta.org

Descripción Som una ONG de gran reputació i abast internacional, estem cercant persones compromeses i interessades en desenvolupar la seva carrera dintre del tercer sector, amb experiència en gestió d'equips comercials, preferiblement en captació de socis per a ONG, per liderar un nou projecte a la província de Barcelona .

Necessitem un professional al que li motivi la gestió d'equips de treball i la comunicació, ja que haurà de ser capaç de dirigir i motivar als seus equips, aplicar estratègies de sensibilització i captació de socis i realitzar tasques administratives de coordinació .

Funcions : Selecció i formació dels nostres equips de captació al carrerGestió dels nostres equipsAplicació i desenvolupament conjuntament amb el Coordinador Regional d'estratègies per al programa FACE TO FACE a Barcelona, garantint l'assoliment dels nostres objectius .

Seguiment i avaluació dels nostres equips al carrerTreball administratiu Realització d'informes Oferim : Salari d'entre 10 .

000 i 24 . 000 euros més incentius en funció de la productivitatJornada ParcialContractació directa amb la organització, amb possibilitat de contracte indefinitFormació contínua per part de l'empresaPla de carrera professionalIncorporació immediataPossibilitat de viatges a terreny, per formar-

se i conèixer in situ l'impacte de la teva feina . Excel·lent ambient de treball, amb esdeveniments i reunions periòdiques en les que podràs intercanviar informació i coneixements amb els teus companys d'altres delegacions .

Perfil / Requisitos Requisits Mínims Batxillerat o equivalent . Es valorarà formació addicional, especialment en ciències socials, comunicació, psicologia, pedagogia o màrqueting .

Un any d'experiència mínima en gestió d'equips comercials i venta directa . Es valorarà experiència en captació de socis en programes F2F ( Demostrable)Dots de comunicació i empatia Lideratge i resolució de conflictesPresa de decisions i capacitat de negociacióAlta orientació a resultats i orientació al donant Altres requisits valorables : Coneixements bàsics d'ExcelMobilitat geogràfica Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y saber estar Nivel Empleado Tipo de contrato Jornada completa Duración Sin especificar Salario Entre 12.

000 y 18.000 € bruto / anual Estudios mínimos Bachillerato Experiencia mínima No requerida Fecha de inicio 18 / 07 / 2019 Nº de vacantes 1

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación