Consultor/a sènior en Transformació Digital
LAVOLA 1981, SA
BARCELONA, BARCELONÈS, BARCELONA
hace 3 días
source : Departament d'Empresa i Treball

Descripción de la oferta

Vols formar part d'una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global? Si també creus que la sostenibilitat és un aspecte clau per al planeta i tens ganes de ser part de l’equip d’experts que treballa per fer-ho realitat, Anthesis Lavola és la teva empresa! Actualment busquem una persona proactiva, amb ganes de créixer i ajudar a aconseguir els progressos necessaris en sostenibilitat durant la propera dècada, anomenada la dècada decisiva per l’ONU.

Pensem en un persona amb orientació als objectius, analítica, amb bones habilitats comunicatives, resolutiva, polivalent i organitzada, amb pensament estratègic i familiaritzada en la redacció d’informes i memòries tècniques, amb disposició i facilitat per al treball en equip i experiència en la coordinació de persones, adaptable i familiaritzada amb la gestió del canvi, amb experiència i coneixements en l’àmbit digital i tecnològic i, idealment, en l’àmbit de la sostenibilitat, i que tingui afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa.

Ubicación : BARCELONA - BARCELONÈS - 08022 BARCELONA

Detalle de las funciones del puesto de trabajo

T’incorporaràs com a Consultor / a sènior a l’equip d’Innovació i Desenvolupaments Digitals, amb l’objectiu de donar suport al desplegament de l’estratègia digital de l’empresa.

D’acord amb les directrius establertes per la teva responsable, les teves principals responsabilitats seran les següents : Donar suport al desplegament de l’estratègia digital de l’empresa : oCol·laborar en la implantació i evolució de l’estratègia digital d’Anthesis Group.

oGestionar projectes derivats de l’estratègia digital per contribuir a la seva adequada evolució. Realitzar la vigilància tecnològica i intel·ligència competitiva en l’àmbit digital per a les diferents àrees de servei de l’empresa : oAdquirir coneixement del negoci de l’empresa i dels productes i serveis digitals que actualment ofereix i seguir-ne la seva evolució.

oEstablir, conjuntament amb la teva responsable un sistema vigilància tecnològica i d’intel·ligència competitiva i implementar-lo.

Detecció de fonts d'informació essencials per fer front a les decisions tecnològiques. Extracció d'informació rellevant sobre tendències tecnològiques, novetats, invencions, potencials socis o competidors, aplicacions tecnològiques emergents, etc.

Contemplació d'aspectes normatius i de mercat que poden condicionar l'èxit d'una innovació tecnològica. Posada en valor de la informació : reportar a la teva responsable i donar suport en la comunicació a les diferents àrees de servei de l’empresa i en la formulació de plans i estratègies tecnològiques un cop analitzada i codificada la informació obtinguda.

Oferir suport tècnic i assessorament tecnològic per al desenvolupament de nous productes i serveis digitals : oSuport en el procés de decisió sobre la conveniència o no de desenvolupar un nou producte i l’estratègia per a fer-ho.

o Suport en el tancament de requeriments i abast de nous productes i serveis digitals. oProposta de possibles solucions i tecnologies i orientació sobre l’abast i el cost orientatiu de les mateixes (internament i cara clients).

oSuport en la identificació i el contacte amb potencials proveïdors de les solucions seleccionades (cas que no es decideixi el desenvolupament inhouse).

oAtendre altres consultes tècniques que puguin sorgir durant el desenvolupament del projecte, tant amb proveïdors com amb clients.

Coordinar amb l’equip d’IT Corporatiu els aspectes tècnics, d’infraestructura, aplicacions i seguretat IT que calgui considerar en el desenvolupament de productes i serveis per a clients i que puguin estar relacionats amb la infraestructura IT de l’empresa.

Requisitos

 • TÍTULO DE GRADO
 • título de grado - informática-electrónica
 • Competencias / conocimientos : -Background tecnològic (preferiblement titulació d’Enginyeria informàtica, enginyeria en tecnologies de la informació i les comunicacions o d’altres estudis de tecnologia).
 • Coneixement actualitzat demostrable de les tendències i tecnologies disponibles : aplicacions web, desenvolupament d’Apps, solucions al Cloud, Business Intelligence, Big data, IA, blockchain, IoT, etc.
 • 5 anys d’experiència en l’àmbit de la consultoria tecnològica / digital i / o el negoci del software per poder oferir un suport expert.
 • Busquem una persona capaç d’aportar solucions tècniques i aproximacions de cost econòmic i retorns de la inversió en projectes poc especificats i amb un alt grau de incertesa.

 • Imprescindible domini del castellà i de l’anglès (C1). Es requereix un excel·lent nivell de comprensió i expressió oral en anglès per mantenir reunions de treball en aquest idioma.
 • Experiència en gestió de projectes i lideratge d’equips de treball. -Versatilitat i orientació a l’aprenentatge : la ràpida evolució del món de la tecnologia requereix de professionals capaços d’aprendre ràpid i de forma autònoma les noves tendències de l’ús de la tecnologia.
 • Comunicació : capacitat de comunicar informació tècnica de forma comprensible al personal de l’empresa i als clients i de transmetre informació comercial al personal tècnic (proveïdors o desenvolupadors).
 • Capacitat d’escolta activa. -Sentit de negoci : inquietud i capacitat per comprendre com funciona l’empresa i com es pot beneficiar de les diferents tecnologies.

 • Creativitat : orientació a la innovació i a la cerca de noves solucions per a noves necessitats.
 • Condiciones del puesto de trabajo

 • Contrato laboral indiferente
 • Jornada completa
 • Otros beneficios : -Formar part d'una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible i que aposta per la tecnologia i la digitalització de productes i serveis per a tenir un major impacte positiu en l’activació i assoliment de la sostenibilitat en les empreses, administracions i en la societat en general.
 • Projecció i carrera professional dins l’empresa : formar part del grup impulsor de l’estratègia digital amb possibilitat d’assumir progressivament noves responsabilitats que requerirà el desplegament de l’estratègia, tant a nivell regional (Catalunya - España) com global (resta del món).
 • Participar en projectes diversos i innovadors, amb tecnologies, aproximacions i temàtiques molt diferents. -Bon ambient de treball.
 • Teletreball i conciliació.-Incorporació immediata a l’oficina de Barcelona o Manlleu. -Jornada completa en horari flexible (de dilluns a dijous de 8 h a 17 h i els divendres de 8 h a 15 h).
 • Jornada intensiva (de 8 a 15 hores) a l’estiu. -Retribució negociable segons l’experiència aportada per la persona candidata.
 • Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i / o tiquet transport).
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación