Sant Antoni de Vilamajor: Personal de reposició
Bon Preu
España
hace 17 días

Descripció del lloc de treball

El personal de reposició s'ocupa de la càrrega / descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col.

locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

El personal de caixa és una persona clau dins el supermercat, perquè en tot moment està en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable.

Les seves funcions principals són cobrar a la clientela a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la col·locació de gènere en estanteries.

A les seccions de Peixateria, Carnisseria i Xarcuteria s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional.

El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies com muntar parada, elaborar producte, col·locar gènere, ordenar i netejar la secció.

A la secció de Fleca s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies de la secció com muntar parada, elaborar producte, col·locar gènere, ordenar i netejar la secció.

La secció de Fruiteria és on manipulem i reposem tota la fruita i verdura fresca del dia. Aquí, el contacte amb la clientela és de forma continuada, a part d'altres funcions pròpies de la secció, com muntar parada, col·locar gènere i ordenar i netejar la secció.

Busquem persones amb una excel·lent atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar.

T'oferim :

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación