Key Account Manager Dach (alemanya-Àustria-suÏssa)
D&M asesores consultores
Tarragona, España
hace 11 días
source : Emprego
 • Consultoria en Recursos Humans Establir les relacions amb diversos clients de grans comptes retail i GGSS, per a la zona d'Alemanya, Àustria, i Suïssa, negociant els contractes directament.
 • Captació de nous comptes. Donar resposta / solucions amb l'alt nivell d'exigència d'aquest tipus de clients en termes de requeriments de qualitat, de producte, processos propis, gestió d'ofertes, tenint en compte les idiosincràsies del sector i del client.

  Transmetre i coordinar tota aquesta informació amb els diversos departaments interns involucrats per obtenir el resultat desitjat.

  Desenvolupar les estratègies comercials a curt, mitjà i llarg termini conjuntament amb el KAM Canal Retail i Direcció Comercial.

  Establir les polítiques de vendes per als clients per productes : preus, terminis, condicions, serveis afegits, etc. Anàlisi i coneixement continuo dels diferents mercats per poder respondre amb coneixement als requeriments dels clients i aportar solucions per aconseguir els seus objectius.

  Participar en l'elaboració del pressupost i controlar el seu compliment, corregint desviacions. Elaborar pressupost de vendes per país i client, i estratègies per aconseguir-

  los segons les seves particularitats. Conèixer els clients actuals i clients potencials i fer seguiment dels seus calendaris d'acció per aprofitar totes les oportunitats de negoci.

  Etc. Categoria Administració d'empreses Subcategoria Direcció i gerència Experiència més de 2 anys Nombre de llocs ofertats 1 -

  Ubicació Província TARRAGONA Municipi TARRAGONA Codi Postal 43001 - Requisits KAM o Export Area Manager (imprescindible) Estudis : Grau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses Idiomes : Alemany Avançat (imprescindible) Anglès Avançat (valorable) Castellà Avançat (imprescindible) Català Avançat (valorable) Carnets de conduir : B -

  Contracte Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte Jornada COMPLETA Horari Salari des de 35000 Salari fins a 45000 -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación