RESPONSABLE DE SOLUCIÓ -CANVI CLIMÀTIC
Consultoria ambiental
BARCELONA, Spain
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Vols formar part d'una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global?En Anthesis Lavola busquem una persona organitzada i metòdica, amb bones habilitats comunicatives, amb orientació a resultats, hàbil en la redacció d'informes i memòries tècniques, amb experiència en la coordinació d'equips de treball i desenvolupament en àrees de negoci en l'àmbit de la consultoria climàtica i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa.

Categoria

Enginyeria i tècnica

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Quines seran les teves responsabilitats?Seràs la persona responsable de la Solució de Canvi Climàtic duent a terme : -La coordinació i creixement de l'equip tècnic encarregat de desenvolupar els projectes.

 • El desenvolupament i innovació de la cartera de serveis associada a la implantació d'instruments de mitigació i adaptació al canvi climàtic, amb l'objectiu d'ajudar en la implementació d'estratègies de gestió de carboni dels nostres clients privats, com en la definició i implantació d'instruments de finançament de la mitigació i adaptació al canvi climàtic, segons els mecanismes de les Nacions Unides.
 • La gestió de grans comptes de negoci focalitzades en la implantació d'estratègies Net Zero o la implantació d'instruments d'anàlisi o finançament climàtics.
 • La preparació i negociació de propostes de valor específiques per als clients.-La representació de Anthesis en fòrums i grups de treball nacionals i internacionals en l'àmbit del canvi climàtic.
 • La gestió econòmica del pressupost anual de la solució de canvi climàtic.
 • Nivell Formatiu

  LLICENCIATURA O ENGINYERIA

  Nivell del títolTema del títolNom del títol LLICENCIATURA O ENGINYERIABIOLOGIAFormación universitaria superior en ciencias ambientales, biología, geografía, ingeniería o similar

  Nivell

  No s'han trobat resultats

  IdiomesParlatEscrit

  ANGLÈSC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ CATALÀC2 - MESTRATGEC2 - MESTRATGE

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Quins requisits hauràs de reunir? -Llicenciatura / Grau en Empresarials, Economia, Ciències Ambientals o Enginyeria.-Màster / Postgrau en l'àmbit del canvi climàtic, planificació estratègica o finances del clima.

 • Experiència demostrable en planificació estratègica empresarial i acompanyament a clients privats en el desenvolupament de les seves estratègies de gestió de carboni, elaboració de mapes de riscos ambientals i / o de reputació lligats al canvi climàtic (TCFD) i tramitació i assessorament a empreses en la valoració i posicionament en iniciatives i índexs de sostenibilitat (CDP, DJSI, SBT, RE100.
 • Excel avançat.-Imprescindible anglès (C1).-Es valorarà : oExperiència en el desenvolupament de projectes per a organismes multilaterals (PNUD, BID, WB, BAFD .
 • en matèria de canvi climàtic a l'Àfrica i LATAM.oConeixements dels mercats de carboni (voluntaris) i instruments de finançament climàtic (NAMA, Green Climate Fund.
 • oConeixements de francès (B1-B2).
 • LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Què et podem aportar? Formar part d'una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible. Bon ambient de treball.

  Projecció i creixement professional. Retribució negociable segons l'experiència aportada. Jornada completa en horari flexible.

  Divendres de 8h a 15h. Teletreball (actualment 5 dies a la setmana). Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i / o tiquet transport).

  4 setmanes de jornada intensiva (de 8 ha 15 h) a l'estiu. Incorporació (desembre 2020 / gener 2021). Ubicació de el lloc de treball : Barcelona, Madrid o Manlleu.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación