HEALTHCARE BUSINESS DEVELOPER
D&M asesores consultores
BARCELONA, ES
hace 9 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Consultoria en Recursos Humans

Coordinació de les vendes, màrqueting i el desenvolupament de productes. Responsable de la gestió del cicle de vida de la cartera de productes : Nous productes, eliminacions, política de preus, nivells d'inventari, cadena de subministrament.

Desenvolupament i llançament de nous productes-serveis. Anàlisi de la necessitats dels clients i tendències de mercat per al desenvolupament de noves propostes de productes-serveis i línies de negoci.

Desenvolupar i executar les diferents estratègies comercials adaptades a cada mercat i producte. Posicionament de la marca / producte, anàlisi de la competència, etc.

Treballarà en estreta col·laboració amb els equips de Recerca i Desenvolupament, utilitzant les competències, eines i sistemes necessaris per garantir la comercialització efectiva de productes i serveis.

Desenvoluparà els materials de màrqueting per ajudar a posicionar la cartera de productes en el mercat. Etc.

Categoria

Administració d'empreses

Subcategoria

Direcció i gerència

més de 2 anys

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Experiència : Mínima 3 anys en posicions de desenvolupament i expansió de negoci / productes-serveis vinculats amb la Salut, Cura Personal, Esport, etc.

Estudis :

Grau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses

Idiomes :

Anglès Avançat (imprescindible)

Castellà Avançat (imprescindible)

Català Avançat (valorable)

ERP-CRM

Carnets de conduir : B

55000

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación