TÈCNIC/A ELECTROMECÀNIC/A
Marlex
Manresa, Barcelona
hace 1 día

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat des de les més de 50 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per exel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripció de l'oferta

La persona seleccionada realitzarà tasques pròpies d’un / a tècnic / a de manteniment (electromecànic / a) per una empresa càrnica ubicada a la zona del Bages.

Les funcions principals del lloc de treball serà la realització de treballs de manteniment preventiu i correctiu, respectant en tot moment les normes de seguretat i les condicions de treball.

Així mateix, haurà d’assegurar la posada a disposició de la producció dels equips de manteniment, aplicar els procediments i mètodes operatius de qualitat, medi-ambient i seguretat en el marc de les accions lligades a la activitat que es desenvolupi, respectant la normativa de l’empresa.

El / la candidat / a escollit / da s'incorporarà directament a la plantilla d’una empresa molt sòlida i consolidada en el seu sector i en contínua expansió.

On podrà optar a un lloc de treball estable i amb molta projecció de futur.

Requisits

El perfil correspon a un / a professional que aporti formació professional en grau mitjà ó superior de manteniment. Serà imprescindible comptar amb experiència prèvia de 5 anys en funcions similars i especialment valorable en el mateix sector.

És necessari que el / la candidat / a tingui coneixements elèctrics, mecànics i pneumàtics. Es valorarà també molt positivament nocions en electrònica i maquinària de buit.

Així com que tingui experiència reparant maquinària d’envasat. Es requereix tenir disponibilitat per treballar en torn de tarda o partit i es valorarà tenir disponibilitat per treballar els dissabtes.

Pensem en una persona dinàmica i activa amb ganes de créixer professionalment.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación