Tècnic/a de dades -Solució de Residus i Campanyes
LAVOLA 1981, SA
BARCELONA, Spain
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Vols formar part d'una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global? Si tu també creus que la sostenibilitat és un aspecte clau per al planeta i tens ganes de ser part de l’equip d’experts que treballa per fer-ho realitat, Anthesis Lavola és la teva empresa!Actualment seleccionem una persona expeditiva, proactiva, resolutiva, creativa, curiosa, rigorosa, acostumades al treball en detall, amb experiència en gestió de dades, anàlisis, creació i interpretació de gràfiques i / o estadístiques, amb coneixements i experiència en residus municipals i / o sostenibilitat.

Categoria

Enginyeria i tècnica

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

 • Disseny de la metodologia per la presa de dades i definició del tipus de mostreig.- Disseny de serveis de recollida de residus, neteja viària i deixalleries.
 • Gestió i explotació de les bases de dades obtingudes a partir de les dades recollides al carrer.- Control de la qualitat de les dades recollides.
 • Programació de l’eina tecnològica exclusiva de Lavola per a la planificació, execució i gestió eficient de les campanyes de sensibilització i comunicació.
 • Interpretació i representació dels resultats, extreure conclusions i elaborar informes tècnics i redacció de memòries tècniques.
 • Participar en les reunions d’equip i amb clients sempre que sigui necessari.
 • TÍTOL DE GRAU

  Nivell del títolTema del títolNom del títol LLICENCIATURA O ENGINYERIAOBRES PÚBLIQUES; CAMINS, CANALS I PORTS TÍTOL DE GRAUBIOLOGIA TÍTOL DE GRAUCIÈNCIES AMBIENTALS LLICENCIATURA O ENGINYERIAMATEMÀTIQUES; ESTADÍSTICA

  Nivell

  No s'han trobat resultats

  IdiomesParlatEscrit

  ESPANYOLC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ ANGLÈSC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

 • Titulació universitària superior (ciències ambientals, biologia, enginyeria, estadística o similar). - Coneixements en anàlisis geoestadístic, disseny de mostres i recollida de dades, així com coneixements de programes com ara RStudio, Excel, SPSS.
 • Experiència en projectes de característiques similars (residus municipals i tractament de dades). - Habilitats : gestió d’equips, capacitat d’anàlisi i valoració dels serveis, capacitat de comunicació, gestió d’incidències.
 • Català i castellà nivell C1. Anglès nivell C1.
 • LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

 • Formar part d'una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible.-Bon ambient de treball.-Incorporació immediata (teletreball).
 • Projecció i creixement professional.-Participació en projectes d’iniciativa social.-Oportunitats internacionals i xarxa de contactes global.
 • Jornada completa en horari flexible. Divendres de 8h a 15h.-4 setmanes de jornada intensiva (de 8h a 15h) a l'estiu.-Contracte 6+6 amb possibilitats d’estabilitat.
 • Lloc de treball : Oficina de Manlleu, Barcelona o Madrid.-Retribució negociable segons expertesa aportada per la persona candidata.
 • Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i / o tiquet transport).Anthesis Lavola forma part d’Anthesis, el principal grup mundial de professionals dedicats a la sostenibilitat.
 • Treballar amb nosaltres significa estar en una posició pionera on podràs aprendre cada dia i viure en primera persona tots els canvis que tindran lloc durant la dècada decisiva.

  Si vols ser una part activa en la transformació sostenible, vine amb nosaltres i converteix-te en un Activador de la Sostenibilitat!

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación