MOTLLISTA (INJECCIÓ DE PLÀSTIC)
JobLeads GmbH
Girona, Cataluña, España
hace 23 horas

La empresa se desarrola en el sector de la automoción En dependència del Cap de Departament, la persona seleccionada participarà en la reparació, modificació, ajust i rectificació dels motlles d'injecció de plàstic, a partir de plànols 2D i 3D, utilitzant maquinària i eines habituals de taller per mecanitzar (torn, fresa, rectificadora,.

 • ajustar, pulir o mesurar. Participarà en el disseny i manteniment, però també prestarà assistència tècnica a la planta de producció, realitzant el muntatge i posta en marxa dels motlles i primera prova a peu a màquina.
 • També serà responsable de mantenir en bon estat de conservació els motlles, utillatges, equips i dispositius de treball.

  FP II / CFGS en Motlles i Matrius, en Fabricació mecànica o similar. Experiència demostrable en fabricació, reparació, ajust i rectificació de motlles d'injecció de plàstic.

  Capacitat per interpretar plànols 2D i 3D, utilització de torn, fresadora, rectificadora, electroerusió i eines de medició habituals (peu de rei, palmer,.

 • Es valorarà positivament coneixements de materials plàstics i els seus processos d'injecció, així com experiència com a mecànic-
 • ajustador pels acabats (pulir, abrillantar, etc), matriceria o soldadura.

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación