ASISTENTE ADMINISITRATIVO/A DEPARTAMENTO DE PROYECTOS
Ingenium rrhh
Reus, Spain
hace 14 horas
source : Insertia

Seleccionem per a empresa industrial ubicada a Reus, una Assistent Administrativa pel departament de projectes. LES TASQUES A DESENVOLUPAR SON : - Tasques administratives de procés del propi departament (organització d'agenda dels tècnics, preparació de reunions, seguiment de serveis d'assistència tècnica, contactes amb clients i proveïdors, etc.

 • Gestió documental (control d'arixu físic del departament, preparació d'informes, etc...) - Canalitzar la comunicació tant a nivell intern com extern (atenció telefònica, client i proveïdor, coordinació entre departaments,etc.
 • FORMACIÓ I CONEIXEMENTS ESPECÍFICS -Grau en Administració i Direcció d'Empreses. FPII Administració -Coneixements en materia de Qualitat, Medi Ambient i PRL -Coneixement informàtics alts per desenvolupar tasques de gestió amb programa propi (RPS), Office i els programes (softwares)que utilitzen els clients IDIOMES Català i castellà, llengües d'ús habitual, correctament escrites i parlades Anglès, nivell alt.
 • Altres, valorable. PERFIL DESITJAT Persona disposada a formar part d'un projecte on els valors i l'actitud de l'equip, són el pilar fonamental perafrontar els reptes diaris.

  La motivació i la satisfacció personal de la feina benfeta, han de ser un requisit en el candidat, així comtambé ho ha de ser el compromís i la confiança envers la companyia i els companys.

  Per a la posició a cobrir es requereix doncs, un professional capaç de treballar en equip i interrelacionar-seobertament amb els companys i clients, valorant també, la visió global de negoci que pugui aportar.

  Aixímateix, es tindrà en compte l’adequació del perfil del candidat a les competències necessàries per al lloc vacant. Es valorarà la planificació, pro activitat,la flexibilitat i / o polivalència, adaptabilitat als canvis tecnològics quesuposen una millora pel departament.

  Condicions econòmiques : - Salari : 16000€ b / a - Contracte INDEFINIT - Horari laboral de dilluns a divendres : 08h a 17h

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación