TÈCNIC/A CAP D'OPERACIONS
MARLEX RECRUITING
GIRONA, ES
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius

En dependència al director del Departament de Producció, la persona seleccionada s'ocuparà de portar a terme la planificació, coordinació i supervisió dels treballs adjudicats, gestionar i dirigint la contractació del personal subcontractat i del propi, mantenint una bona relació amb el client i transferint els seus requeriments a la instal·lació.

També caldrà una bona organització, gestió i negociació amb els industrials, enginyers, arquitectes i decoradors que intervenen a la obra, així com responsabilitzar-se del seguiment i supervisió, tant econòmic i de PRL, com de qualitat i garantia dels treballs realitzats.

Categoria

Immobiliari i construcció

Subcategoria

Oficis de la construcció

més de 5 anys

Nombre de llocs ofertats

Requisits

El perfil correspon a un / a professional amb formació mínima d Enginyeria Tècnica Industrial o experiències equivalents.

Es valorarà disposar de formació com a Tècnic / a de Prevenció de Riscos Laborals i coneixements en gestió de qualitat, capacitat de gestió i direcció d equips, planificació de la producció i estudi de projectes i pressupostos.

Cal aportar una experiència mínima de 5 anys coordinant i gestionant obres d instal·lacions del sector de la construcció.

Pensem en una persona amb aptituds per afrontar el canvi, capacitat de lideratge i emprenedoria, creativa i responsable, que sàpiga treballar en equip i que disposi d habilitats per lidiar situacions sota pressió.

Estudis :

Grau amb titulació de Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials

Carnets de conduir : B

Salari fins a

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación