Cuiner amb experiència
Hotel Medes II
LLEIDA, Spain
hace 5 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Hotel de 53 habitacions amb serveis de restauració i bar

Preparació de carns i peixos, elaboració de plats i salses per menú i carta, emplatat, fer escandalls, controls d'APCC, neteja i ordre.

Tot sota les directrius del cap de cuina

Categoria

Turisme i restauració

2 anys

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Treball en cuina d'hotel o restaurant en tasques similars, i / o cuarto fred elaborant postres, disenyant i elaborant amanides i entrants freds (imprescindible)

Estudis :

Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació de Cuina i gastronomia

Idiomes :

Castellà Mitjà (imprescindible)

Català Mitjà (imprescindible)

Facilitat per treballar en equip, flexibilitat en les tasques i tipus de plat (tant fem catering, com menú diari, com carta o degustació

Carnets de conduir : B

Possibilitat d'aprendre i accés a la formació o estades en altres cuines i, al mateix temps, facilitat per incorporar propostes o idees que suposin millores de procesos per nosaltres i d'experiència pel client

1700

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación