Operari / ària Colorista (4h Amb Opció de 8h)
GRUP ORGANIGRAMA
Girona, España
hace 9 días
source : Emprego
 • Emergent Catalunya ETT : treball temporal. Autorització administrativa núm. 69 / 0015 / 96. Les tasques serien fer colors, és a dir, barrejar diversos colors per arribar al color final.
 • La persona estarà fent les tasques davant d'un ordinador (es necessari saber-lo utilitzar) i s'ha d'estar molt atent per aconseguir el color final.

  S'ha de saber parlar i escriure el Català i Castellà. Categoria Personal no especialitzat Subcategoria Altre personal no especialitzat Experiència No cal experiència Nombre de llocs ofertats 1 -

  Ubicació Província GIRONA Municipi GIRONA Codi Postal 17001 - Requisits Es demana una persona que tingui ESO, que sàpiga utilitzar un ordinador, que sàpiga escriure i parlar català i castellà.

  Una persona metòdica i organitzada. Estudis : ESO (imprescindible) Idiomes : Castellà Avançat (imprescindible) Català Avançat (imprescindible) S'ha de disposar de carnet B i vehicle per anar fins al lloc de treball.

  Carnets de conduir : B L'horari inicial serà de 4h amb possible incorporació a 8h. El possible horari és de 9-13h i de 15-

  19h. - Contracte Relació Laboral LABORAL TEMPORAL Durada del contracte Jornada PARCIAL Horari De Dilluns a Divendres amb horari partit.

  Es comença a 4h. Salari des de 0 Salari fins a 0 -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación