OPERARI/A TORNS DE CNC AMB DISCAPACITAT (951040)
Grup Vilardell Purti
Barcelona, Barcelona, ES
hace 11 días
source : Trabajo Justo

AVINENT Science and Technology S.L., és un grup empresarial que vol oferir productes i serveis a mida del nostre client.

Ens uneix la voluntat d'esdevenir un partner estratègic essencial tant pel sector industrial, com pel sector mèdic.

Utilitzem la capacitat tecnològica, el coneixement tècnic i la qualitat humana per convertir-nos en empreses amb alt valor afegit, amb una base sòlida de creixement focalitzada en la innovació en productes, processos i serveis, clau del nostre progrés.

Adaptar-nos a un decolletatge completament nou, amb unes peculiaritats tècniques i unes especificacions de neteja essencials són elements claus per competir en mercats molt exigents com l'automòbil i el sector mèdic-

dental, on la inversió tecnològica i el canvi constant és el que marca la competitivitat del sector.

Tot i així, la qualitat, el servei i la innovació segueixen sent la base de tota activitat i el que defensa l'empresa en un sector mèdic on el client i el producte necessiten uns estàndards altament exigents i rigorosos.

AVINENT Science and Technology recull aquestes dues activitat, la industrial sota la marca Vilardell Purtí i la mèdica sota la marca Avinent Implant System.

Dos models de negoci diferents que treballen per convertir-se en líders del seu mercat. Es precisa operari / a de control de fabricació de torn monoeixos de CNC per la divisió mèdica d'Avinent Implant System.

Estem especialitzats en el disseny i la fabricació d'implants dentals i additaments protèsics. Descripció de tasques : - Verificar mides de les peces amb les eines de metrologia.

 • Realitzar els registres d'autocontrol - Atendre, accionar i vigilar les màquines - Amb el temps s'ensenyarà a preparar màquines per a una nova peça (matèria prima, eines, canvi de plaquetes i punt zero) i ajustar cotes a peu de màquina.
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación