Comercial d'assegurances
Nom d'empresa no visible
GIRONA, Spain
hace 6 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Consultoria en RRHH

El nostre client, assessoria d'empreses de reconegut PRESTIGI al su sector amb su a Girona capital, precisa incorporar, paper su departament d'assegurances :

GESTOR DE COMPTES - CORREDORIA ASSEGURANCES

Reportant a la dirección de l'àrea, és responsabilitzarà de mantenir i augmentar la cartera de clients (empreses i autònoms) del departament, mitjançant visites als clients de l'assessoria, realitzant la fidelització dels clients en cartera, actualitzant i adequant a els productes ja contractats pel client i realitzant prospecció de nous clients.

A més, presentarà suport a director del departament en cotitzacions, gestió de sinistres, auditories de RISC i estudis d'estalvi per oferir a cada empresa i / o propietari la solució més adequada a les seves necessitats.

La tipologia de productes a comercialitzar i gestionar són :

 • Assegurances de Responsabilitat Civil
 • Plans d'Estalvi
 • Pòlisses de cobertura mèdica i assegurances d'Incapacitat laboral temporal
 • Assegurança de multirisc empresarial
 • 2 anys

  Nombre de llocs ofertats

  Requisits

  Imprescindible experiència mínima de 2 anys en el sector d'assegurances o bancari, o Assessorament legal i fiscal a l'àmbit patrimonial o corporatiu.

  Estudis :

  Llicenciat amb titulació de Administració i Direcció d'Empreses

  Diplomatura amb titulació de Ciències Empresarials

  Idiomes :

  Castellà Avançat (valorable)

  Català Avançat (valorable)

  Busquem un / a professional jove, Proactiu, Organitzat i ambiciós, amb clars dots comercials i habilitats relacionals. Preferentment amb formació universitària (diplomatura o Llicenciatura) en Ciències Empresarials, Economia o ADE.

  Salari fins a

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación