PROGRAMADOR/A JUNIOR
CRESALIDA, CREIXEMENT I CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL
LLEIDA, Spain
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Empresa del sector TIC situada a Lleida amb la missió de posar a l’abast de les empreses les tecnologies més avançades en informàtica i telecomunicacions, ha obert un procés per incorporar al seu equip un / a Programador / a Junior.

La persona candidata tindrà la possibilitat d’incorporar-se a una organització alegre i amable que està en procés de creixement gràcies al treball d’un equip molt motivat per la seva feina i que manté un alt nivell de cooperació i compromís amb una clientela molt fidelitzada.

Donarà suport al programador / a en el desenvolupament de les pàgines amb el llenguatge requerit en els projectes de programació.

També donarà suport en altres activitats, com la compilació i redacció de documentació del desenvolupament dels programes, el traspàs de dades i la gestió i el tractament de dades.

Categoria

Informàtica i telecomunicacions

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

 • 1. Escriure els programes : escrivint les aplicacions o part de les aplicacions seguint les especificacions i les normes de qualitat que prèviament ha marcat l'analista o enginyer / a del software (que és qui crea l'estructura i les especificacions del programa), segons les característiques del producte i seguint les exigències del client / a;
 • Oferint suport a la creació de sèries lògiques d'instruccions i algoritmes (codifica) en diferents llenguatges de programació llegibles per l'ordinador;
 • Oferint Suport en la utilització d’ eines d'assistència per generar codis rutinaris que formaran part del programa que està escrivint.

 • 2. Oferir suport a l’equip implicat en el desenvolupament dels programes : oferint suport al / a la responsable en l’elaboració dels manuals per a l'usuari / a;
 • Oferint suport al / a la responsable de desenvolupament de les pantalles d'ajuda del software; Realitzant petites modificacions d’estil (canvis de color, etc.

  Realitzant canvis de traduccions; Realitzant canvis o publicacions de versions de Software; Oferint suport en la gestió de les tasques administratives i de gestió del projecte relatives a les activitats i funcions que genera la seva activitat, en cooperació amb l’àrea administrativa i econòmica.

  Nivell Formatiu

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU MIGINFORMÀTICA

  Competències

  Nivell Windows i LinuxBAIX Confecció i publicació de pàgines web MITJÀ Bootstrap4MITJÀ PYTHON3.X, XML.BAIX Orientació a objectesBAIX Competències d'identificacióALT Aplicacions multiplataformaBAIX Competències d'afrontamentALT Competències de relacióALT HTML5, CSS3, JAVASCRIPT / JQUERYMITJÀ

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ ESPANYOLC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  És imprescindible haver realitzat les funcions descrites durant un període mínim d’un any treballant amb programes de gestió o demostrar que s’han posat en joc totes les competències requerides en aquest període de temps, en diferents àmbits (formals i informals).

  LABORAL INDEFINIT

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación