Projectista Disseny MecÀnic (olot)
THE TALENT ROOM
Olot, España
hace 9 días
source : Emprego

Seleccionem un / aPROJECTISTA DE DISSENY MECÀNICper a una empresa de sistemes integrals d’instal-lacions comercials. El nostre client és una empresa ubicada a Olot dedicada a la fabricació i instal-

lació de solucions integrals d’exposició de producte per establiments comercials amb més de 50 anys d’experiència. La seva filosofia es basa en l’adaptació constant a les necessitats del mercat, a la investigació i recerca en nous materials i solucions, per tal que els clients puguin disposar d’un sistema d’exposició de producte modulable, modern, pràctic i fàcil de modificar, de gran qualitat i durabilitat.

La seva tasca comença en el desenvolupament de la idea del client per trobar la solució més adient a la seva necessitat i acaba amb el muntatge definitiu en el seu establiment.

En tot aquest procés garanteixen un equilibri idoni entre qualitat, disseny i imatge corporativa, a més de la màxima rendibilitat de l’espai comercial.

Reportant directament al Responsable de l’Oficina Técnica la teva missió estarà centrada en el disseny i desenvolupament de producte.

Quines seran les teves funcions? Realitzaràs el disseny dels elements mecànics en 2D, a partir de les especificacions tècniques dels clients.

Realitzaràs els plànols de les peces de fabricació. Realitzaràs els plànols de muntatge de conjunts. Portaràs a terme el seguiment de proveïdors industrials.

Faràs el seguiment de les peces dibuixades a producció. Garantir la qualitat a nivell de processos y de producte. Fer aportacions per a millores de producte i de processos.

Si estàs buscant un canvi de projecte i creus que aquest pot ser un repte interessant per tu, ens agradaria poder conèixer el teu perfil i saber que et fa especial.

T’estem buscant! Que ens agradaria que aportessis? Formació en Grau superior de Disseny en fabricació mecànica o superior.

Experiència en programes de disseny (AutoCad). Domini de l’anglès a nivell tècnic. Es valorarà que tinguis experiència en lloc similar.

Organització, planificació, treball en equip, flexibilitat i capacitat per gestionar el canvi. -

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación