Enginyer-a Responsable de Qualitat
Marlex Human Capital
Girona, España
hace 6 días
source : Emprego

Important empresa del sector industrial ubicada a la zona de la Garrotxa, amb una forta presencia a nivell internacional, precisa incorporar un / a ENGINYER-

A RESPONSABLE QUALITAT Conjuntament amb el departament de compres, caldrà que supervisi i seleccioni els proveïdors que seran homologats per l’empresa com a subministradors habituals, així com fer-

ne el conseqüent seguiment i avaluació. A més, haurà de planificar i realitzar visites presencials als proveïdors assignats, i gestionar les possibles incidències que apareguin en el dia a dia de la planta productiva.

Donarà suport a l’equip de qualitat de la fàbrica en la implantació de processos, la edició documentació tècnica, així com en la participació i preparació de les auditories internes i externes.

D’altra banda, podrà col-laborar en la millora de les tasques de metrologia i calibracions, i també en el control de mostres i verificacions.

El / la candidat / a seleccionat / da s’incorporarà a una empresa sòlida que li aportarà estabilitat i un projecte laboral de futur.

El perfil correspon a un / a professional que aporti formació mínima en Enginyeria Tècnica en Mecànica o altres, i amb formació complementària en sistemes de qualitat.

Cal que disposi d’experiència demostrable en una àrea de qualitat industrial, i que aporti coneixements en normatives tipus ISO 9001, ISO TS i 14000.

Es valorarà positivament tenir coneixements mitjans o avançats d’anglès i / o francès. És indispensable disposar d’un nivell usuari del paquet office.

Pensem en una persona organitzada, que sàpiga orientar-se a normes, planificadora, rigorosa i estable.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación