Recepcionista Centre Sanitari - Idioma FrancÈs
CENTRE SANITARI
Girona, España
hace 11 días
source : Emprego
 • Centre mèdic amb molta relació amb el pacient francès El lloc de treball es desenvoluparà en un reconegut CENTRE SANITARI que té un important volum de pacients internacionals, sobretot francesos.
 • S'encarregarà principalment de l'atenció al client i de donar suport administratiu al centre : Recepció de trucades de clients nacionals i internacionals.

  Atendre els clients a la recepció i acompanyar-los fins la consulta mèdicaGestionar les agendes mèdiques.Obrir fitxes als pacients en el sistema informàtic i a la fitxa en format paper.

  Preparar documentació per MútuesControl de la caixa diària (efectiu, targeta, etc...)Facturació diàriaOmplir la documentació i partes de les mútuesGestió del calendari de quiròfanEnviament i recepció de laboratorisFer signar els documents de protecció de dades de tots els pacients El lloc de treball té diferents funcionalitats nomenades anteriorment.

  Això no vol dir que en un dia es faci tot això, sinó que les persones de recepció van rotant per que totes sàpiguen fer de tot.

  Uns dies estaran més a recepció i en canvi altres potser més a administració, admissions, etc... Categoria Administració d'empreses Subcategoria Administració Experiència 1 any Nombre de llocs ofertats 1 -

  Ubicació Província GIRONA Municipi GIRONA Codi Postal 17001 - Requisits Valorarem experiència en llocs de treballs de similars funcions amb tracte directe amb clients francesos Valorarem experiència en el sector sociosanitari.

  Estudis : Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Sanitat FP II amb titulació de Sanitària Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Assistència a la direcció Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Secretariat Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Administració FP II amb titulació de Administratiu i Comercial FP I amb titulació de Administratiu i Comercial Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació de Administració Idiomes : Francès Avançat (imprescindible) Castellà Domini (imprescindible) Català Domini (imprescindible) De manera imprescindible, cal tenir un BON NIVELL de FRANCÈS Domini de les eines ofimàtiques : Windows y Office.

  Demanem correcció en el vestir i tenir cura de la presencia personal. Volem deixar clar que el tema dels dissabtes és rotatiu i com a molt toca 1 de cada 4 dissabtes.

  Hi ha dissabtes que no s'hi ha d'anar i en cas d'anar-hi son 1 o 2 hores que queden remunerades. El lloc de treball és pràcticament estable, però inicialment és per cobrir una baixa de llarga durada indeterminada.

  Tot i això, no podem garantir al 100% l'estabilitat. De totes maneres, l'empresa vol una persona que pensi amb l'estabilitat.

  IMPRESCINDIBLE CV AMB FOTOGRAFIA : No es consideraran les candidatures en les que NO s'adjunti fotografia ja que ens serveix de referència mnemotècnica per a la gestió del procés.

  IMPRESCINDIBLE CONTESTAR LES PREGUNTES QUE FORMULEM. Contracte Relació Laboral LABORAL INDIFERENT Durada del contracte Jornada COMPLETA Horari Dilluns a dijous de 9 : 00 a 19 : 00 i divendres de 9 : 00 a 16 : 00h (hi ha 1 o 2 hores de feina 1 de cada 4 dissabtes per que és rotatiu entre les companyes) Salari des de 0 Salari fins a 0 -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación