INFERMER/A PER RESIDÈNCIA TORREBLANCA A LA GARROTXA
Infofeina
Sant Joan les Fonts, Girona
hace 2 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Elaborar el Pla d'atenció d'infermeria (PAI).Participar en les sessions interdisciplinàries per tal d'elaborar, avaluar i modificar el Pla individual d'atenció de cada persona.

Fixar els objectius adreçats al manteniment o a la recuperació de l'estat de salut i de l'autonomia funcional.Afavorir la integració dels familiars en el procés d'atenció i en la cobertura de les necessitats afectives i relacionals de la persona, conjuntament amb la resta de l'equip.

Aplicar les tècniques pròpies d'infermeria.Preparar, distribuir, administrar i fer el seguiment de la medicació i dels tractaments prescrits pel professional mèdic.

Programació i l'organització de les tasques assistencials i administració dels medicaments. Establir la comunicació interna per tal de garantir la continuïtat assistencial.

Avaluació continuada de les necessitats bàsiques de les persones.Potenciar mesures preventives i d'educació sanitària en coordinació amb els equips d'atenció primària.

Planificar i realitzar actuacions d'educació sanitària.Participar en l'elaboració i la revisió periòdica dels protocols assistencials en el camp de la infermeria.

Participar en l'elaboració de la memòria anual d'activitats del centre i altres estudis i treballs, facilitant les dades relatives a l'àmbit de la seva competència.

Nivell d'estudis acabats :

Grau amb titulació de Grau en Infermeria (imprescindible)

Idiomes :

CastellàAvançat (imprescindible)

CatalàAvançat (imprescindible)

Temps d'experiència :

Experiència :

Valorable experiència amb gent gran. (imprescindible)

Carnets de conduir :

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Horari : de 8'30h a 16'30h

de 8'30h a 16'30h

Perspectiva de la feina :

Temporal

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

18.863€ bruts anuals

Altres dades :

HORARI : de dilluns a divendres de 8 : 30h a 16 : 30h. Caps de setmana alterns. ROTACIÓ : una setmana treballa dilluns, dimarts, dimecres, dijous, dissabte i diumenge.

I la següent dimarts, dimecres, dijous i divendres.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación