Educador(a) Social - Crei El Pedrenyal
Fundació Privada Resilis
Santa Maria de Palautordera, España
hace 7 días
source : Emprego

Per incorporació alCREI El PedrenyaldeSanta Maria de Palautordera (Barcelona),de Fundació Resilis, cerquem un Educador / a Social : Funcions a desenvolupar : Intervenir com agent educatiu a nivell individual, grupal i / o comunitari.

Realitzar accions educatives. Elaborar informes i documentació, planificar activitats i fer seguiment educatiu. Desenvolupar tasques domèstiques i de vida quotidiana vetllant pel seu correcte compliment.

Coordinar-se interdisciplinàriament de forma interna i externa. S’ofereix : Contracte laboral al 100% de la jornada Horari : de dilluns a dijous de 15.

30h-23h. Diumenge de 17h-23h. Categoria : Diplomat cicle continuat del Conveni d’Acció Social Incorporació : Immediata Diplomatura / Grau en Educació Social o Habilitació (imprescindible).

És imprescindibleexperiència mínima de 1 anyamb infants i / o joves en situació d’exclusió social, preferiblement enCREI, CRAE o CA .

És imprescindible domini del català parlat i escrit, domini dels paquets informàtics estàndards. Disposar de carnet de conduir des de més d’1 any i vehicle propi.

En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1 / 1996, de Protecció Jurídica del Menor, es requereix elCertificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexualvigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.

Perfil competencial : Actuar amb coherència amb el projecte del servei i la missió de l’entitat. Respectar la dignitat de l’infant i jove, la seva família i la de totes les persones del centre, independentment del seu origen i de la seva cultura.

Ser objectiu i saber mantenir la distància òptima, establint vincles afectius de manera positiva que afavoreixin el creixement personal dels adolescents.

Capacitat de treballar a nivell individual i grupal. Capacitat d’empatia per tal de comprendre millor a l’altre. Capacitat de donar respostes immediates en situacions imprevistes.

Gestionar les crisis i els conflictes. Ser creatiu / va i saber gestionar els recursos disponibles. Capacitat de treballar sota pressió.

Formar-se de manera continuada. -

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación