Olot: Personal de Caixes, Reposició I Frescos
Bonpreu
Comarca de la Garrotxa, España
hace 7 días
source : Emprego

Som el supermercat de referència de Catalunya, vols treballar amb nosaltres? El Grup Bon Preu ha estat reconegut com el millor supermercat per l OCU i tens l oportunitat de treballar amb nosaltres ja que busquem personal per als nostres establiments d'Olot.

Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per això, busquem persones amb ganes d aprendre, formar-

se i desenvolupar-se en el nostre sector. Oferim formació en les diferents seccions dels nostres establiments : caixa, reposició, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria.

Per tant és una bona oportunitat per a aprendre un nou ofici, tinguis o no experiència prèvia en el sector. A Bon Preu tindràs l oportunitat de desenvolupar-

te professionalment ja que contem amb processos de selecció interna per promocionar les persones que formen part del Grup.

El que més ens diferència com a supermercat és el nostre producte fresc i l atenció al client. Per això, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conèixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, així com també de noves tendències internacionals.

Què t oferim? Contracte indefinit. Torns intensius rotatius, per una millor conciliació familiar. Plans de formació. Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.

Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup. Si tens ganes de treballar i t has sentit identificat / ada amb el que busquem, apunta t a la oferta, pot ser la teva oportunitat! Experiència requerida : Valorable aportar experiència prèvia en atenció al client Idiomes : català nivell mitjà imprescindible, castellà nivell mitjà imprescindible T'oferim : Tipus de contracte : Indefinit Horari : 40 hores setmanals amb disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte Salari : 1258 bruts mensuals (12 pagues) Beneficis addicionals : T'oferim el 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación