Cap Seccio Xarcuteria - Malla
Bon Preu S.A.U.
Malla, Barcelona
hace 1 día

Al Grup Bon Preu busquem talent!

El Cap de Secció, és la persona referent a la secció de frescos i de reposició. Interlocutor principal amb els Caps de Torn i Gerent en temes comercials, de persones i ajuda en la gestió.

El seu objectiu és vetllar perquè s'apliqui el model comercial de Bon Preu i l'ofici a la secció.

Aquestes seran les teves funcions :

Dins les seves responsabilitats tindria : la col·laboració i ajuda en la gestió de la secció (ajuda al CT / gerent), gestió de producte (Manipulació, tall de producte i elaborats (frescos), muntar i desmuntar, la neteja de la secció i l’atenció i servei al client i coneixement de producte : venda), coordinar l'equip de la secció (recolzament als CT) i formació (ensenyar i formar a les persones de la secció i noves incorporacions).

Què busquem?

 • Valorarem la teva capacitat per a la gestió d’equips i les teves habilitats per desenvolupar a les persones que formaran part del mateix.
 • Les teves capacitats comunicatives per animar i orientar al teu equip.
 • La teva empatia i capacitat per adaptar-te en qualsevol situació i gestionar el conflicte.
 • Les teves ganes de seguir creixent i sumant al projecte Bon Preu!
 • Quina experiència necessites?

  Experiència en gestió d'equips

  Competències ComunicacióConfiançaGestió del conflicteOrientació al clientOrientació als resultatsPlanificació i organitzacióTolerància estrésTreball en equipVisió comercial Què t’oferim?

 • Incorporar-te a una empresa en expansió i constant creixement, en un sector dinàmic i motivador que et permetrà desenvolupar-te professionalment.
 • Horaris rotatius intensius.
 • Un descompte del 7% en totes les teves compres al Grup Bon Preu
 • Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat / ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación