Infermer/a Llar Manresa
Fundació Germà Tomàs Canet
MANRESA, Spain
hace 20 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Incorporació d'infermer / a per a la Llar Sant Joan de Déu de Manresa per a suplir periode de vacances i donar suport en la gestió de protocols del COVID-19 a la Llar.

Elaboració de mesures preventives per als diferents programes de la Llar sempre d'acord amb els valors de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Proporcionar serveis sanitaris preventius bàsics amb caràcter subsidiari a les persones ateses. Coordinar i intervenir en l'orientació de l'atenció sanitària de les famílies ateses als diferents centres de salut que intervinguin en cada cas.

Promoure la salut preventiva i el benestar sanitari integral de la persona atesa. Facilitar i coordinar l'atenció mèdica d'acord a les necessitats de les persones ateses.

Assegurar el monitorització de les seves accions.

TÍTOL DE GRAU

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUINFERMERIA

Competències

Nivell Treball interinstitucional ALT Compromís institucionalALT Habilitats comunicativesALT Resolutiu / vaALT Responsabilitat i puntualitatALT ConfidencialitatALT AssertivitatALT Treball en equip i sota pressióALT Bones relacions interpersonalsALT Sensibilitat a la diversitat culturalALT

IdiomesParlatEscrit

ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Experiència prèvia amb població en situació d'exclusió socialExperiència en centres residencialsLa Fundació Germà Tomàs Canet es una organització compromesa amb la igualtat d’oportunitats i la no discriminació per raons de gènere, edat, estat civil, origen ètnic, religió o orientació sexual.

La Fundació respecta i desenvolupa un entorn laboral que promou la diversitat i la inclusió de les persones amb discapacitat

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación