COORDINACIÓ CAMPANYA (GIRONA)
LAVOLA 1981, SA
GIRONA, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Seleccionem una persona dinàmica, responsable amb capacitat per a la divulgació, amb caràcter obert i facilitat per al treball en equip, amb experiència en campanyes de sensibilització de residus, amb flexibilitat i disponibilitat horària, per portar a terme la coordinació d’una campanya de sensibilització per a la implementació de la recollida selectiva de contenidors intel·ligents a una nova àrea del barri de l’Eixample de Girona.

Els objectius principals de la campanya son : Informar a la ciutadania i activitats de la zona dels canvis en els models de recollida.

Repartir el material necessari per tal que els usuaris puguin fer un correcte ús dels nous sistemes. Augmentar el coneixement dels ciutadans sobre els residus, la importància de reduir-los, i que comprenguin la gestió i tractament que requereixen.

Augmentar la participació ciutadana en la recollida selectiva dels residus domèstics i comercials. Incrementar els índex de recollida selectiva de les diferents fraccions, reduint la fracció resta.

Categoria

Educació, formació i investigació

Subcategoria

Personal no docent de centres educatius

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Coordinació d’un equip de 21 informadors / es ambientals. Gestió de l’equip i resolució d’incidències. Realització de reunions i xerrades informatives a la ciutadania, els paradistes del Mercat del Lleó i establiments / comerços per tal d’explicar el funcionament i els horaris del nou model de recollida en contenidors intel·ligents.

Repartiment de material (puntualment amb la furgoneta de l’empresa o bé muntant un punt informatiu). Es repartiran, segons el cas, cubells, tríptics, imants, bosses ràfia i / o targetes per obrir els contenidors intel·ligents.

Enllaç al territori entre els / les informadors / es i la coordinació tècnica d’Anthesis Lavola. Realització d’informes reportant el material entregat i enregistrament d’incidències de les accions de la campanya.

Inspeccionar amb els tècnics de residus, que el reciclatge portat a terme és correcte. Gestió i resposta de les preguntes i peticions de la ciutadania a través d’un servei WhatsApp habilitat per aquest efecte.

Realització d’enquestes de percepció i participació a peu dels contenidors.

Nivell Formatiu

TÍTOL DE BATXILLERAT

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUBIOLOGIAcIENCIES AMBIENTALS, ENGINYERIA O SIMILAR

Competències

Nivell Persona empàtica i bona comunicadoraALT

IdiomesParlatEscrit

ESPANYOLC2 - MESTRATGEC2 - MESTRATGE CATALÀB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Titulació universitària superior relacionades amb el medi ambient. Experiència prèvia en la dinamització d'activitats ambientals, visites guiades i / o campanyes ambientals.

Valorable la gestió d’equips o estar en disposició del carnet de coordinador / a de lleure. Cotxe propi i carnet de conduir.

Residencia a les rodalies de Girona.

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Formar part d'una organització compromesa amb l'entorn natural i que treballa per fer del món un lloc més sostenible. Bon ambient de treball.

Incorporació : immediata (18 d’octubre de 2020). Formació a càrrec de l’empresa. Lloc de treball : 1 coordinador / a. Durada del projecte : 1 mes i 18 dies (finalització el 30 / 11 / 2020).

Ubicació del lloc de treball : barri de l’Eixample de Girona. Horari : oSetmana del 21 setembre : reunions amb els ciutadans a les 19h i / o 17hoDel 5 al 29 octubre : 5h / dia.

12 a 17hoDel 29 / 9 al 3 / 10 : 8h / dia Repartiment targetes i material 9 a 14h i 17 a 20hoDel 5 al 30 d’octubre de 12h a 17h

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación