TECNIC/A DE LABORATORI (àrea PRODUCCIO)
axxon
AMER, Spain
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON TECH selecciona TECNIC / A de LABORATORI per a important indústria químicofarmacèutica, ubicada a la zona de la Selva, per desenvolupar tasques d'anàlisi i control durant el procés de producció en zona estèril.

FUNCIONS : - Preparació de medis de cultiu i solucions, preparació de inòculs, producció de cultius en fermentador, inactivació i / o processament dels cultius, realització de controls en procés i presa de mostres.

 • Netejar, preparar i esterilitzar material segons els procediments establerts. - Vetllar pel correcte manteniment i neteja dels equips involucrats en les produccions.
 • Proposar idees de millora i col.laborar en la formació de personal. S'ofereix estabilitat laboral, formació continuada, atractiva remuneració econòmica i beneficis socials, en empresa en procés de creixement i expansió multinacional.
 • Categoria

  Qualitat producció R + D

  Subcategoria

  Operadors de processos de producció

  Nombre de llocs ofertats

  COMPLETA

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación