Sotsdirector It
Envialia
Cornella De Llobregat, Barcelona, España
hace 6 días
source : Trabajos.com

A Envialia, logística i transport express a Cornellà de Llobregat (barcelona), cerquem un Sotsdirector It diplomatura tècnica i experiència de 4 anyscapacitat de lideratgeprogramació i parametrització en Erpsbase de dades Sql Serveradministració de la Tecnologia Microsoft en el lloc de treball i en servidors, com a directori actiu i Sql Serverconeixements en networking i servidors per poder gestionar amb proveïdors de serveiscapacitat d'anàlisi de les necessitats de negocibona interlocució i comunicació amb personesmetòdic i organitzat per planificar un pla de treballobert al canvi i amb moltes ganes d'aprendre i assumir responsabilitatbilingüe català / castellà i bon nivell d'anglès.

entorn. Windows Server, Sql Server, Active Directory, Iis, Networking, Watchguard, Seguretat (polítiques, Antivirus, Backups), Virtualització, Monitorització (prtg), Hardware Servidors (hp, Ibm), Asterisk, Freepbx, Vba, Vbs, Windows Batch Scripting, Powershell, Excel, Access, Outlook.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación