GERENT DE PROJECTES INDUSTRIALS (TRACTAMENT I DOSI
axxon
TORTELLÀ, ES
hace 18 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON EXPERTISE selecciona per grup multinacional europeu especialitzat en el disseny i fabricació de SOLUCIONS TÈCNIQUES I BENS D'EQUIPS INDUSTRIALS per la indústria Química, Alimentació, Farmacèutica i Organismes públics, un / a GERENT DE PROJECTES INDUSTRIALS (TRACTAMENT I DOSIFICACIÓ DE FLUIDS) Reportant al Director d'Unitat de Negoci de la matriu corporativa, i gestionant un equip de treball de 9 persones, les principals responsabilitats de la posició es centraran en dos grans línies : La primera orientada a la GESTIÓ DE PROJECTES : Dirigir totes les fases del projecte.

Mantenir un enfocament estratègic del projecte. Assegurar que compleixi amb tots els indicadors de qualitat establerts. Utilitzar metodologies de gestió de projectes, sistemes i eines definides per l'empresa.

Complir amb les normes i polítiques de la companyia. Liderar l'equip vinculat al projecte. Complir amb el calendari i pressupost establert.

Preparar informes periòdics al client sobre l'estat del projecte. Revisar i verificar les estimacions mensuals. Administrar efectivament les despeses de pressupost i control.

Recomanar nous processos quan sigui necessari per millorar la qualitat, el cost o el lliurament a temps. Negociar diferències amb els clients interns i el personal per complir amb les etapes pactades.

Revisar i aprovar els documents clau. Proporcionar la línia principal de comunicació amb el client. Desenvolupar el Pla d'Execució del Projecte.

La segona centrada en la GESTIÓ DE NEGOCI : Preparar el pressupost anual relatiu a les activitats de vendes. Manejar amb eficàcia les despeses pressupostàries i de control.

Elaborar i presentar informes de gestió i presentacions sol·licitades pel Director de la Unitat de Negoci Corporativa. Desenvolupar estructures organitzatives, optimitzar els processos i implementar la gestió del canvi.

Contractar, capacitar, desenvolupar i avaluar el personal amb eficàcia. Prendre mesures correctores quan sigui necessari al moment oportú i d'acord amb la polít

Categoria

Enginyeria i tècnica

Altres enginyeries

Nombre de llocs ofertats

COMPLETA

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación