Roda de Barà: Personal de Caixa, Reposició i frescos 20h, 30h i 40h (CAMPANYA D'ESTIU)
Bon Preu
Tarragonès
hace 7 días

Descripció del lloc de treball

El personal de caixa és una persona clau dins el supermercat, perquè en tot moment està en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable.

Les seves funcions principals són cobrar a la clientela a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la col.

locació de gènere en estanteries.

El personal de reposició s'ocupa de la càrrega / descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col.

locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

A les seccions de frescos s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies com muntar parada, elaborar producte, col.

locar gènere, ordenar i netejar la secció.

Busquem persones amb moltes ganes d'aprendre, que els agradi l'atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar.

Roda de Barà

Experiència requerida : Valorable aportar experiència prèvia en supermecat i / o comerç especialitzat

Idiomes : català nivell alt imprescindible, castellà nivell alt imprescindible

T'oferim :

Tipus de contracte : Temporal

Horari : 20, 30 i 40 hores setmanals en torns intensius rotatius o nits de dilluns a diumenge, amb un dia de festa entre setmana

Salari : 20h : 528.43€ bruts mensuals (12 pagues). 30h : 792.64€ bruts mensuals (12 pagues). 40h : 1056.85€ bruts mensuals (12 pagues).

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación