MONITOR/A ATENCIO ACNEE
SABER DE SABORS, S.L
BARCELONA, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

EcoAtaula és una empresa que des del any 1991 ofereix els serveis de menjadors escolars, parvularis i instituts en tota Catalunya.

EcoAtaula està especialitzat en temes d'alimentació com també en educació en el lleure.Tasques i / o funcions a realitzar : El / La monitor / a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12 : 30 a 15h .

En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes / es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots / es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu.

Sota la supervisió de la Coordinador / a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient, solidaritat, etc.

 • i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rol d’educador / a que va més enllà de la vigilància dels infants.
 • Categoria

  Educació, formació i investigació

  Subcategoria

  Personal no docent de centres educatius

  Experiència(mesos)

  Nombre de llocs ofertats

  Ofertes per a persones amb discapacitats

  Detall de les funcions del treball

  Tasques i / o funcions a realitzar : El / La monitor / a per l'alumnat amb necesitats educatives especials es responsabilitza d'acompanyar el seu grup d’infants durant els desplaçaments(transport) interns i externs al centre educatiu.

  Executar de manera respectuósa, empàtica i amb colaboració de la resta de l'equip interdisciplinari en colaboració amb el / la tutor / a els programes educatius.

  Atendre i vigilar els infants durant l'activitat d'esbarjo, de l’àpat del migdia implementant hàbits d'autonomia en la mesura del possible,cura, habits de higiéne (canvi de bolquers, raspatllat de dents.

 • etc), alimentació. En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes / es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots / es els alumnes amb NNEE que assisteixen al centre educatiu.
 • Sota la supervisió de la Coordinador / a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar i transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient, solidaritat, etc.

 • i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rol d’acompanyament i suport que va més enllà de la vigilància dels infants amb NEE.
 • Capacitats : El / La monitor / a ACNEE ha de tenir capacitat empàtica per resoldre conflictes i actuar d'acord al grup d'infants al seu càrrec.

  Posant en pràctica els seus coneixement i la seva capacitat com auxiliar en educació especial.

  Nivell Formatiu

  TÍTOL DE BATXILLERAT

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSANITATAUXILIAR D'INFERMERIA TÍTOL DE GRAUPSICOLOGIA TÍTOL DE GRAUEDUCACIÓ SOCIAL TÍTOL DE GRAUPEDAGOGIA TÍTOL DE GRAUMESTREEDUCACIÓ PRIMÀRIA TÍTOL DE GRAUTREBALL SOCIAL TÍTOL DE GRAUMESTREEDUCACIÓ INFANTIL TÍTOL DE GRAUTERÀPIATERAPIA OCUPACIONAL TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT

  Competències

  Nivell EMPÀTIAALT PACIENCIAALT PUNTUALITATALT INICIATIVA ALT RESPONSABILITATALT ORGANITZACIÓ I ACOMPANYAMENT ALT DINAMISMEALT

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Ha de tenir una experiència mínima de 6 A 12 mesos.

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación