Tallerista activitats esportives - Sort
JAN BCS, S.L
LLEIDA, Spain
hace 1 hora
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Busquem dues persones per dur a terme diferents tallers de gimnàstica per a gent gran. Les activitats es desenvoluparan a Sort en diferents dies i horaris.

A l'apartat 'Detall de funcions del lloc de feina' s'especifiquen les sessions. És imprescindible residir al municipi de realització de les activitats.

Categoria

Educació, formació i investigació

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Treballem al servei de les persones en el món de l'educació, l'animació sociocultural, el lleure i l'acció social, dins d'entitats culturals, socials, cíviques i de lleure.

Actualment gestionem un projecte conjuntament amb la Generalitat on coordinem diversos tallers en diferents centres cívics i casals de gent gran arreu de Catalunya.

Estem cercant un / a tallerista per incorporar-se a l'equip de treball del Centre Cívic Sort, dinamitzant diferents tallers de gimnàstica.

Requisits : - Experiència dinamitzant grups. - Persona compromesa i motivada, amb ganes d'implicar-se en el projecte de l'equipament.

 • Valorable ROPEC.ActivitatsGimnàstica de manteniment- Dies i horaris : els divendres, del 2 d'octubre al 18 de desembre.
 • De 16 : 30 a 17 : 15 hores.Gimnàstica sentada- Dies i horaris - Grup 1 : dimarts, del 6 d'octubre al 15 de desembre. De 16 : 30 a 17 : 15 hores.

 • Dies i horaris - Grup 2 : dijous, de l'1 d'octubre al 17 de desembre. De 16 : 30 a 17 : 15 hores.Gimnàstica suau- Dies i horaris - Grup 1 : dilluns, del 5 d'octubre al 14 de desembre.
 • De 16 : 30 a 17 : 15 hores.- Dies i horaris - Grup 2 : dimecres, del 7 d'octubre al 16 de desembre. De 16 : 30 a 17 : 15 hores.

  Nivell Formatiu

  TÍTOL DE GRAU MIG DE MÚSICA I DANSA

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT TÍTOL DE GRAUCIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I DE L'ESPORT TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES

  Competències

  Nivell Dinamització de grupsALT

  IdiomesParlatEscrit

  ESPANYOLB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación