TÈCNIC/A CAP D'OPERACIONS
Marlex
Figueres, Girona
hace 3 días

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat de les més de 50 ofiicines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per excel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripció de l'oferta

El perfil correspon a un / a professional amb formació mínima d’Enginyeria Tècnica Industrial o experiències equivalents.

Es valorarà disposar de formació com a Tècnic / a de Prevenció de Riscos Laborals i coneixements en gestió de qualitat, capacitat de gestió i direcció d’equips, planificació de la producció i estudi de projectes i pressupostos.

Cal aportar una experiència mínima de 5 anys coordinant i gestionant obres d’instal·lacions del sector de la construcció.

Pensem en una persona amb aptituds per afrontar el canvi, capacitat de lideratge i emprenedoria, creativa i responsable, que sàpiga treballar en equip i que disposi d’habilitats per lidiar situacions sota pressió.

El / la candidat / a seleccionat / da s’incorporarà a una empresa consolidada en el seu sector, on tindrà l’oportunitat d’optar a un lloc de treball estable i de créixer tant personalment com professionalment.

Requisits

En dependència al director del Departament de Producció, la persona seleccionada s’ocuparà de portar a terme la planificació, coordinació i supervisió dels treballs adjudicats, gestionar i dirigint la contractació del personal subcontractat i del propi, mantenint una bona relació amb el client i transferint els seus requeriments a la instal·lació.

També caldrà una bona organització, gestió i negociació amb els industrials, enginyers, arquitectes i decoradors que intervenen a la obra, així com responsabilitzar-se del seguiment i supervisió, tant econòmic i de PRL, com de qualitat i garantia dels treballs realitzats.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación