Tècnic de Seguiment de Grups Amb Persones
Associació Benestar i Desenvolupament
Barcelona, España
hace 7 días
source : Emprego
 • 1.300€ - 1.500€ al mes - Tècnic de seguiment de grups de mentoria amb persones refugiades.Cerquem un professional que sigui el responsable del seguiment de la relació de mentoria entre grups de persones refugiades i grups d'acollida conformats per persones voluntàries formades com a mentors de la regió del Barclonès.
 • Les funcions i responsabilitats d'aquest rol professional són : - Contacte i coordinació amb els diversos grups d'acollida i persones voluntàries que els conformen.

 • Interlocució i "reporting" de resultats a la Coordinació del projecte i a la Secretaria d'Igualtat Migracions i Ciutadania.
 • Preparació i execució de reunions mensuals presenials amb els grups d'acollida per fer una avaluació conjunta. - Seguiment setmanal dels grups d'acollida amb una aplicació (Messagenes) i si cal telefònicament.
 • Preparació i execució de reunions presencials amb els grups d'acollida i els grups de refugiats. - Reunions presencials periòdiques de coordinació amb la tècnica de primera línia de les persones refugiades.
 • Mediació, gestió de conflictes i promoció de la cohesió d'equips. - Resolució d'incidències, dubtes vinculats al procés de mentoria d'acollida de les persones refugiades.
 • Recollida d'indicadors qualitatius i quantitatius i elaboració d'informes de resultats. - Controlar el progrés o desviació del projecte i establir mesures correctores.
 • Assumpció i coordinació d'aquelles activitats que puguin requerir-se de forma addicional per part de la Secretaria d'Igualtat Migracions i Ciutadania.
 • Tipo de puesto : TemporalSalario : 1.300,00€ a 1.500,00€ / mesExperiencia : coneixement en àmbit de la migració i polítiques d'acollida : 1 año (Requisito deseable)projectes de mentoria i / o gestió amb persones refugiades : 1 año (Requisito deseable)Idioma : català i castellà escrit i parlat (Requisito deseable)

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación