Descripció
Preparar els diferents àpats seguint els menús establerts i tenint cura de les necessitats concretes dels usuaris / es.
Categoria
Professions, arts i oficis
Subcategoria
Consum i alimentació
Experiència(mesos)
Nombre de llocs ofertats
Ofertes per a persones amb discapacitats
Detall de les funcions del treball
Anticipar-se a les necessitats alimentaries per tal de confeccionar el menú.Elaborar els menús segons les característiques establertes.
Tenir cura de les característiques dels usuaris / es en temes d'alimentació a fi de preparar-ho segons les seves necessitats.
Tenir cura de la neteja de la cuina en referència a les diferents eines utilitzades. Tenir cura que cada àpat es doni amb les temperatures que s'estableix per sanitat.
I, aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
Nivell Formatiu
TÍTOL FP DE GRAU MIG
Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU MIGHOSTALERIA I TURISME
Competències
Nivell ResponsableALT Treball en equipALT OrganitzadaALT ResolutiivaALT
IdiomesParlatEscrit
ESPANYOLB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT CATALÀB1 - LLINDARB1 - LLINDAR
Permisos de Conduir
B+E-AUTOMÒBIL CLASSE B, AMB REMOLC < 3.500 KG
Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar
Detall de l'experiència requerida
LABORAL TEMPORAL
Durada del contracte(mesos)
1100
Detall d'altres beneficis