TÈCNIC/A COMERCIAL - Girona
PSICOTÈCNIA, S.L.
GIRONA, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Seleccionem per a Centre Auditiu de Girona capital amb més de 20 anys de presència en el mercat, gràcies als seus innovadors productes i a la qualitat del servei ofert, necessita incorporar a un / a Tècnic Comercial

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

La persona seleccionada, en dependència de gerència, visitarà tant a clients (per fer el seguiment) com a potencials clients dins d'una àrea assignada de la província de Girona.

Les tasques que portarà a terme seran les següents : - Programar (seguint base de dades de l'empresa) i fer visites.- Fidelitzar als clients, visitar-los periòdicament per fer audiometries, manteniment (ajustaments) i detectar noves necessitats, accessoris...

Nivell Formatiu

TÍTOL FP DE GRAU MIG

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORCOMERÇ I MÀRQUETING TÍTOL FP DE GRAU MIGCOMERÇ I MÀRQUETING

Nivell

No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR CATALÀSUPERIORSUPERIOR

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona amb un bon perfil comercial, que combini professionalitat, amb atenció personalitzada.

Ha de ser una persona sociable, pacient, receptiva, amb capacitat d'empatia i facilitat per a generar confiança. Dinàmica, amb empenta, iniciativa, capacitat d'organització i un mínim de 2 anys d'experiència en tasques comercials.

Idiomes : català i castellà, i informàtica a nivell usuari. Carnet de conduir i cotxe propi, i residència a la província de Girona.

LABORAL INDEFINIT

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Incorporació immediata en equip de treball jove i dinàmic. Contracte indefinit després de període de prova. Formació específica a càrrec de l'empresa.

Jornada flexible. Retribució econòmica en base a fix + variable (fàcilment pot arribar als 40.000 € b / a). Dietes i quilometratge.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación