ELECTROMECÀNIC / MECATRÒNIC OFICIAL 2a
Oficina de Treball del SOC
PRAT DE LLOBREGAT, EL, Spain
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Tècnic de manteniment electromecànic d'equips de càrrega liquida per vaixells i cisternes dins del sector petroquímic. Cisternes de gasoil, benzina petroli, gas, olis, etc.

Categoria

Fabricació electromecànica, muntatges i manteniments

Subcategoria

Manteniment i reparació

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Primer de tot la formació es integra a càrrec de l'empresa.Es realitzan els Manteniments d'uns equips propis de l'empresa o aliens molt específics, on s'haurà de verificar l'estat d'aquest equips, diagnosticar problemes i fer les oportunes reparacions, etc Donant un servei immillorable al nostre client.

Utilització d'eines manuals.A vegades aquest equips s'han d'accedir amb cistelles o plataformes elevadores per poder fer el manteniment.

Municipi

PRAT DE LLOBREGAT, EL

Nivell Formatiu

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU MIGMANTENIMENT DE VEHICLES AUTOPROPULSATS (AUTOMOCIÓ O AERONAUS) TÍTOL FP DE GRAU MIGELECTRICITAT I ELECTRÒNICAFORMACIÓ REGLADA EN MECATRONICA, MANTENIMENT O SIMILAR DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICAINDUSTRIAL TÍTOL FP DE GRAU MIGMANTENIMENT I SERVEIS A LA PRODUCCIÓ

Nivell

No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

ANGLÈSELEMENTALELEMENTAL

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Experiència mínima de 2 anys com a oficial de 2a.Formació Regalad d'Estudis relacionats amb electromecànica. FP II Electromecànic - Mecatrònic.

Nocions d'anglès.Disponibilitat per viatjar per tota Espanya. Vehicle de l'empresa.Flexibilitat d'horaris.Carnet de conduir indispensable.

Informàtica- domini del word, emails , es redactaran informes pels clients i per la propia empresa.Organització de les tasques i dels viatges.

Es valora : Residència BAix Llobregat.Cursos d'Alçada, Recurs Preventiu - PRL (50H). Carnet PEMP (Plataforma Elevadora)Cursos de Seguretat.

LABORAL INDEFINIT

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

sou segons conveni de SIDEROMETALURGIC. Contracte indefinit - 6 mesos de prova

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación