J128- Mecànic(a) de Bicicletes
SMO - Ajuntament de Girona
Girona, España
hace 12 días
source : Emprego
 • Som la empresa pionera a Girona en el sector dels viatges en bicicleta i lloguers . Busquem un / a mecànic de bicicletes , pel manteniment i reparació de les nostres bicicletes.
 • Les tasques principals a desenvolupar són les de mecànic / a de les bicicletes i la logistica del transport (entregues / recollides) de les bicicicletes pels clients (hotels).

  L?horari entre setmana és de 9 : 00 a 14 : 00 i de 15 : 00 a 18 : 00. Caps de Setmana i Festius solem establir uns torns rotatius amb la resta de l?

  equip , amb els mateixos horaris d?entre setmana. Contracte inicial de 6 mesos. Categoria Turisme i restauració Subcategoria Hoteleria Nombre de llocs ofertats 1 -

  Ubicació Província GIRONA Municipi GIRONA Codi Postal 17001 - Contracte Relació Laboral LABORAL INDIFERENT Jornada INDIFERENT -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación