TÉCNIC/A EXPERT/A -ECONOMIA CIRCULAR
Consultoria ambiental
BARCELONA, Spain
hace 6 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Vols formar part d'una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global?Actualment busquem una persona amb orientació a resultats, analítica, amb base sòlida en càlcul matemàtic i visió estratègica, amb bones habilitats comunicatives i pensament metòdic.

Es requereix disposició i facilitat pel treball en equip i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa.

La persona seleccionada s’incorporarà com a tècnic / a expert / a a l’equip d’Economia Circular on desenvoluparà projectes d’anàlisi de cicle de vida i petjades de carboni i hídrica, i desenvoluparà estratègies i plans d’acció per a promouré la transició cap a un model econòmic circular (tant a nivell nacional com internacional).

Categoria

Enginyeria i tècnica

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Quines seran les teves responsabilitats? Desenvolupament de projectes d'economia circular que impliquin estudis d'anàlisi de cicle de vida, propostes per l'ecodisseny Desenvolupament de petjades ambientals de productes i organitzacions (petjada de carboni, petjada hídrica, EPDs, etc.

Desenvolupament de plans estratègics, fulls de ruta i definició de nous models de negoci Mantenir contacte i seguiment amb els clients

Nivell Formatiu

LLICENCIATURA O ENGINYERIA

Nivell del títolTema del títolNom del títol LLICENCIATURA O ENGINYERIABIOLOGIAFormación universitaria superior en ciencias ambientales, biología, geografía, ingeniería o similar

Nivell

No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

ANGLÈSC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ CATALÀC2 - MESTRATGEC2 - MESTRATGE

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Quin perfil busquem? Titulació universitària en Enginyeria, Ciències ambientals, o similar Màster en enginyeria ambiental, sostenibilitat, economia, o similar Imprescindible coneixements avançats en SimaPro i capacitat de realitzar anàlisis de cicle de vida de manera autònoma Alta capacitat de síntesi Es valorarà positivament experiència prèvia en projectes d’àmbit internacional i en el desenvolupament de Declaracions Ambientals de Producte Es valorarà positivament experiència en l’àmbit de consultoria o industrial, preferiblement en economia circular Disponibilitat per desplaçar-se Nivell avançat en Excel (amb capacitat d’elaborar estadístiques, gràfiques i anàlisis) Imprescindible domini de castellà, català i anglès parlat i escrit (nivell mínim Advanced / C1)

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Què et podem oferir? Formar part d'una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible Bon ambient de treball Incorporació immediata (oficina de Barcelona o Manlleu) Jornada completa en horari flexible (de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h) Teletreball Retribució negociable segons l'experiència aportada per la persona candidata Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i / o tiquet transport) Contracte 6+6Si t'apassionen els reptes i vols treballar en un entorn dinàmic i innovador, Anthesis Lavola és la teva empresa!

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación