CAP D'OFICINA COMERCIAL
Marlex
Manresa, Barcelona
hace 3 días

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat des de les més de 50 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per exel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripció de l'oferta

En dependència directa del Director Territorial, la persona seleccionada s’encarregarà de les tasques pròpies d’un / a director / a d’oficina de comercials.

Les funcions bàsiques que realitzarà seran la implementació de la política comercial i pla de negoci dirigida per Direcció, col·laborar en la captació, selecció i formació de l’equip comercial, i mediar en la resolució de conflictes que poguessin sorgir.

Així mateix, ha de gestionar, controlar, coordinar, motivar i supervisar l’equip comercial, recolzant-los i acompanyat-los en la comercialització de productes, seguint i analitzant l’evolució de les vendes per optimitzar les previsions, quadrar objectius i establir plans d’accions.

També hauria de dinamitzar les campanyes comercials.

El / la candidat / a escollit / a s’incorporarà a una empresa d’assegurances molt important, sòlida en el seu sector i amb ubicació a la zona del Bages, on podrà optar a un lloc estable i amb projecció futur.

Requisits

El perfil correspon a un / a professional que aporti formació professional en un grau mitjà o superior. Serà imprescindible comptar amb experiència de com a mínim dos anys dirigint un equip i molt valorable que sigui en el mateix sector.

És necessari que el / la candidat / a sigui usuari habitual d’eines i aplicacions informàtiques. Pensem en una persona amb grans habilitats comunicatives, organitzatives i de planificació, així com resolutiva per enfrontar-se als problemes i entrebancs que puguin sorgir.

Tanmateix haurà de tenir capacitat de lideratge i actitud predisposada per treballar en equip.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación