METGE/ESSA PER SERVEI EQUIPAMENT INTEGRAL A BARCEL
Suara Cooperativa
BARCELONA, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb més de 30 anys d'experiència en el sector de l'atenció a les persones.

Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de d'educació i formació (escoles bressol, escoles d'adults, formació ocupacional), serveis socials (dones, famílies, infants, joves), benestar personal i promoció de l'autonomia (Serveis a la llar, a persones grans i persones amb necessitats de suport), i ocupació i treball.

Suara és una cooperativa innovadora, propera, participativa i socialment responsable. És membre de Clade Grup Empresarial Cooperatiu.

Participar en les sessions interdisciplinàries tal d'elaborar, avaluar i modificar el pla individual d'atenció de cada persona Fitxar els objectius adreçats al manteniment o a la recuperació de l'estat de la salut de l'autonomia funcional Afavorir el procés d'atenció i en la cobertura de les necessitats afectives i l relacional de les persones, conjuntament amb la resta de l'equip Aplicar les tècniques pròpies de la medicina Preparar si s'escau els tractament si fer el seguiment de la medicació Establir la comunicació interna per tal de garantir la continuïtat assistencial Potenciar mesures preventives d'educació sanitària Participar en l'elaboració i la revisió periòdica dels protocols assistencials en el camp de l'espai d'infermeria Participar en l'elaboració de memòria anual d'activitats del centre i altres estudis i treballs, facilitant les dades relatives a l'àmbit de la seva competènci

1 any

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Experiència en pacients adults

Estudis :

Grau amb titulació de Grau en Medicina (imprescindible)

Idiomes :

Castellà Domini (imprescindible)

Català Domini (imprescindible)

Anglès Avançat (valorable)

valorable idiomes, capacitat de treball en equip interdisciplinari, funcions de valoració de salut d' usuaris, seguiment, pautes mèdiques, administració de medicació pautada, derivacions a serveis mèdics especialitzats, educació per la salut

Carnets de conduir : B

El servei és un equipament integral per persones sense llar amb conveni acció social cicle continuat

Horari

20 hores de Tardes. de dll a dv de 18 a 22h (no festius ni c / s)

Salari fins a

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación