Real Estate Sales Manager
Infofeina
Província Girona
hace 5 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Busquem una persona amb experiència en la compra i venda de cases, xalets, grans propietats, etc. que, preferentment, que hagi tingut tracte amb clients d'alt poder adquisitiu.

Es tracta d'una bona oportunitat professional, especialment per alguna persona que vingui d'aquest sector i que desitgi fer un salt qualitatiu.

La seva responsabilitat principal serà atendre i acompanyar els clients en tot el procés que suposa la recerca, venda i / o compra d'una llar.

L'empresa està especialitzada en la compravenda de propietats de luxe (entre d'altres). Es tracta de propietats que poden superar el 4M€.

Busquem un perfil d'assessor / a, més que la d'un comercial immobiliari, perquè pensem que aquest és un dels secrets del nostre èxit.

Després de més de 20 anys en el mercat, hem desenvolupat un mètode i una manera de treballar que ens caracteritza, ens professionalitza i ens fa líders al sector.

La nostra empresa està formada per un equip jurídic i de màrqueting propi, i alhora un equip de comunicació, financer, notarial i comercial.

La persona que estem cercant s'integraria en l'equip comercial i treballaria diàriament per atendre els clients amb el rigor professional i l'empatia que sempre volem donar, sigui quina sigui la seva procedència, tant si es vol vendre com si es vol comprar.

Pensem que hem d'acompanyar les persones i famílies que demanen el nostre servei amb la màxima atenció i cordialitat : per això parlem de la figura d'un assessor comercial, perquè busquem algú que sàpiga donar aquest tracte professional, honest, de màxim compromís, de diàleg amb el nostre client i de confiança.

Aquest apropament al client, juntament amb la nostra metodologia de treball, i els nostres valors, són els pilars que han definit sempre (i continuen definint) la nostra empresa i que han estat la llavor del nostre èxit.

Si penses que tens aquest perfil professional, si busques fer un salt qualitatiu a la teva carrera i tens ganes de formar part d'un equip compromès amb total fidelitat al projecte, aquesta és la teva oportunitat professional.

Idiomes :

AnglèsMitjà (imprescindible)

FrancèsMitjà (imprescindible)

CastellàAvançat (imprescindible)

CatalàAvançat (imprescindible)

Temps d'experiència :

Experiència :

El perfil ideal és el d'un / a professional que provingui d'aquest mateix sector, per tant, el conegui de molt a prop, però que busqui una empresa immobiliària diferent, que treballa amb una metodologia pròpia i amb clients exclusius.

Valorarem molt especialment les candidatures que compleixin aquest requisit, que per nosaltres és fonamental.

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits :

El perfil que cerquem hauria de complir els requisits següents :

 • Persona estable i fidel al projecte
 • Que sigui formal en la manera de vestir i presentar-se
 • Que sigui bona comunicadora, empàtica, que transmeti cordialitat i professionalitat
 • Que tingui residència a l'Alt Empordà o rodalia més propera
 • Que pugui comunicar-se còmodament en anglès i francès
 • Que busqui una immobiliària diferent i que, per tant, se senti 100% motivat amb els valors que nosaltres podem oferir
 • No demanem experiència en tràmits jurídics o similars, atès que aquesta part quedarà coberta per l'equip.

  Condicions que ofereix l'empresa

  Jornada : Jornada Completa

  Horari :

  Partit, amb flexibilitat d'organització

  Durada del contracte inicial :

  Total estabilitat

  Perspectiva de la feina :

  Estable

  Disponibilitat d'incorporació :

  Sou :

  La retribució econòmica es parlarà amb la persona escollida.

  Altres dades :

  Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat. Gràcies

  ORGANIGRAMA garanteix la total confidencialitat a aquelles persones que estiguin en actiu. Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació empresarial amb el nostre client.

  A més, demanem en tot el procés de selecció, la mateixa garantia de confidencialitat a l'empresa.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación