Projectista (solidworks)
Marlex Human Capital
Girona, España
hace 9 días
source : Emprego

En dependència directa del Director de l'Oficina Tècnica, la persona seleccionada s’ocuparà del disseny de maquinària nova en 3D com millores de maquinària existent, així com assegurar la correcta fabricació d’aquesta mitjançant el seguiment de la producció ja sigui a taller com a proveïdors externs a més a més, hauria de fer la corresponent documentació i verificació del compliment de la normativa CE.

De la mateixa manera, tindrà l’oportunitat de donar suport al departament comercial amb aspectes de caràcter tècnic. El / la candidat / a seleccionat / da s'incorporarà a una empresa sòlida i consolidada en el seu sector, on tindrà l’oportunitat d’optar a un lloc de treball estable que li permetrà créixer com a professional.

El perfil correspon a un / a professional amb formació universitària de nivell d’Enginyeria Mecànica o Industrial i que aporti una experiència mínima de dos anys realitzant disseny de maquinària.

Es requereix aportar un domini de Solidworks. Pensem en una persona dinàmica, sociable, resolutiva, amb capacitat per aportar idees i millores i amb facilitat per treballar en equip.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación