COMPTABLE SÈNIOR
Marlex
Manresa, Barcelona
hace 5 días

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat des de les més de 50 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per exel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripció de l'oferta

El / La candidat / ta seleccionat / da es trobarà en el Departament de Comptabilitat i realitzarà tasques com serà l'anàlisis de l'estat financer de l'empresa.

Gestió i supervisió de recursos econòmics / financers. Gestió de les variables financeres. Optimitzar els costos fiscals de l'empresa.

Realització de comptes anuals. Supervisió de les diferents reclamacions amb els clients i proveïdors. Realització dels costos fiscals.

Pagament de salaris i transferències, així com altres tasques prÒpiament administratives.

La persona seleccionada s'incorporarà en una empresa amb una llarga trajectòria i molt sòlida, on tindrà una posició de feina estable i on podrà créixer professionalment.

Requisits

El perfil correspon a un / a professional que aporti formació en ciències empresarials, administració i direcció d’empreses o econòmiques.

Serà imprescindible comptar amb experiència prèvia de 2 anys en funcions similars.

És necessari que el / la candidat / a sigui usuari habitual d’eines i aplicacions informàtiques. Es valoraran coneixements en programes de comptabilitat i ERP.

Pensem en una persona amb grans habilitats analítiques i de planificació, metòdica, amb compromís i iniciativa. Tanmateix haurà de tenir capacitat de lideratge i actitud predisposada per treballar en equip.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación