DINAMITZADOR/A JUVENIL (C1)
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
BANYOLES, Spain
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

L’objecte d’aquestes bases específiques és establir el procediment de selecció d’un / a dinamitzador / a Juvenil de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany la qual no pot ser assumida pels recursos propis de la corporació, amb les característiques següents : Servei : Benestar Social - JoventutRègim jurídic : personal laboral temporalLloc : Base serveis especialsDenominació lloc : Dinamitzador / a JuvenilGrup : C1Jornada de treball : 37 5h / setmanaLes retribucions mensuals del lloc de treball seran : sou base C1, complement de destinació nivell 16 i complement específic 3.871,14€

Categoria

Administració pública

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Amb caràcter general, les funcions i tasques a desenvolupar seran les següents : - Coordinar les taques d'organismes de la comarca vinculats amb la joventut.

 • Actualitzar el fons documental d’informació que es dona al jove a través dels diferents mitjans de comunicació disponibles.
 • Dur a terme tasques de difusió d'informació juvenil.- Dinamitzar l'espai jove proposant i executant activitats.- Organitzar activitats concretes per treballar temàtiques específiques.
 • Desenvolupar accions de promoció de l’associacionisme juvenil.- Adoptar en el tractament de dades de caràcter personal les mesures d'índole operativa i organitzativa establertes per la Corporació i complir la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat en relació a les mateixes, que subsistirà fins i tot una vegada acabada la seva relació laboral / funcionarial amb la Corporació.
 • Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
 • Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.
 • Nivell Formatiu

  TÍTOL DE BATXILLERAT

  Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

  No s'han trobat resultats

  Competències

  Nivell No s'han trobat resultats

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación