Infermer(a) Torn Nit Residència Disminuïts
ASPROSEAT
l'Hospitalet de Llobregat, España
hace 11 días
source : Emprego
 • Asproseat Grup cerca un / a infermer / a per el torn de nit que ofereixi una assistència integral als usuaris de la Residència de Disminuïts Psíquics Profunds de Can Serra, localitzada a l'Hospitalet de Llobregat.
 • Cerquem un / a infermer / a amb experiència entre 1 i 2 anys en l'atenció de persones amb discapacitat i / o gent gran, amb interès i disponibilitat per a treballar en el torn de nit (Dm, dj i dv d 21 : 30 a 08 : 00 / Dll de 21 : 30 a 8 : 00, dissabte i diumenge de 20 : 00 a 08 : 00h, alterns).

  Categoria Sanitat i salut Subcategoria Infermeria Experiència(mesos) 24 Nombre de llocs ofertats 1 Ofertes per a persones amb discapacitats Detall de les funcions del treball -

  Intervenir en les cures i l'atenció necessària amb els usuaris. -Preparar la medicació d'ús diari. -Controlar els estocs de medicaments i fer els encàrrecs a la farmàcia.

 • Fer una avaluació continuada de les necessitats bàsiques de les persones ateses. -Administrar i fer proves complementàries de la medicació prescrita pel metge i fer els corresponents registres.
 • Atendre urgències menors, realitzant una adequada atenció sanitària en absència del metge del centre residencial, en cas de presentar-
 • se una alteració de l'estat de salut d'una persona usuària. -Participar en l'equip interdisciplinari. -Col-laborar amb el personal cuidador en les tasques que es necessiti suport / aclariments per part d'infermeria.

 • Transmetre l'informe diari al personal d'infermeria i al personal d'atenció directe al torn immediatament posterior. -Màxim referent del personal d'atenció directa en absència de personal d'equip tècnic i direcció.
 • Tasques de coordinació envers el personal d'atenció directa respecte temes assistencials i sanitaris. -Participar, d'acord amb el calendari establert, en les sessions destinades a l'elaboració, el seguiment i l'avaluació del pla d'atenció de cada persona usuària, i aportar les valoracions pròpies del seu àmbit.
 • Coordinar les sortides dels residents a centres hospitalaris per efectuar proves complementàries. - Ubicació Província BARCELONA Municipi HOSPITALET DE LLOBREGAT, L' Codi Postal 08908 -
 • Requisits Nivell Formatiu DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICA - Nivell del títol - Tema del títol - Nom del títol - DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICAINFERMERIA -

 • Competències - Nivell - - No s'han trobat resultats - Idiomes - Parlat - Escrit - CATALÀSUPERIORSUPERIOR ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR -
 • Permisos de Conduir - - No s'han trobat resultats - Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicleDisponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida Valorable formació específica en l'atenció de persones en situació de dependència en institucions.

  Experiència mínima de 2 anys en l'atenció de persones amb discapacitat o gent gran en l'àmbit residencial. - Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte(mesos) 0 Jornada COMPLETA Període Nombre Hores 0 Salari des de 1729 Salari fins a 1729 Detall d'altres beneficis

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación