OPERARI/ÀRIA SECTOR PLÀSTIC
MARLEX
Girona, Girona, ES
hace 6 días
source : beBee

Treball Temporal i Selecció de Personal Per important empresa del sector del plàstic de la comarca, cerquem incorporar a un / a operari / ària amb experiència en el sector amb disponibilitat horària per fer torn de tarda i nit.

Les tasques a realitzar són : el control de màquines d'injecció, la producció i correcció de peces de plàstic i el manteniment i neteja del lloc de treball, entre d'altres.

S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de continuïtat i molt bon ambient de treball. Requisits imprescindibles : -

Experiència prèvia com a operari / ària en indústria del plàstic. - Domini del català i / o el castellà. - Disponibilitat horària.

 • Carnet de conduir i vehicle propi. - Residència a la comarca de la Garrotxa. - Disponibilitat d'incorporació immediata.
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación