Auxiliar de Enfermería
ITA CLINIC BCN, SL
la Garriga, España
hace 15 días
source : Emprego

ITA és una xarxa de recursos assistencials especialitzats en TCA, TC, adiccions i Psiquiatria en general amb un model terapèutic diferent, integral i multidisciplinar d’excel-

lència a l’assistència, docència i investigació.Busquem un Auxiliar de d’infermeria per el nostre centre de Can Rosselló (La Garriga) especialitzat en addiccions, que desenvoluparan les següents tasques : Acompanyar als pacients en el seu dia a diaGarantir el compliment de les rutines i pautes establertes (alimentació, descans.

 • Gestionar situacions d’urgència i crisi, derivant a altres professionals de l’equip les contingències que així ho requereixinAdministració medicació oralRequisits : Disponibilitat immediataEstudis de Auxiliar de infermeria i / o auxiliar de psiquiatriaL’experiència en el sector de la salut mental és un requisit ideal però no indispensable.
 • Busquem persones amb gran capacitat per treballar en equip i voluntat de desenvolupar la seva carrera a l’àmbit de la salut mental.

  S'ofereix : Contracte temporalTorn de nit de 21h-9h Setmana llarga : dilluns, dimarts, dissabte i diumenge. Setmana curta : dimecres i dijous Jornada completa.

  Cada 5 setmanes : dilluns, dimarts, divendres, dissabte i diumengeSalari : 18.000€ bruts anualsTipo de puesto : Jornada completa, Temporal

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación