DIRECTOR/A DE QUALITAT (sector alimentació)
AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT
GIRONA, Spain
hace 12 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria.

AXXON Tech selecciona DIRECTOR / A DE QUALITAT (sector alimentació) per a empresa familiar gironina, líder en el seu sector, amb planta de producció ubicada a rodalies de Girona.

FUNCIONS I RESPONSABILITATS :

  • Garantir el compliment del marc legal establert per les autoritats sanitàries i establir el control de les matèries primeres, productes, processos i instal·lacions, per tal d'assegurar la Qualitat dins dels estàndards marcats per l'empresa i Seguretat Alimentària dels productes elaborats per la companyia.
  • Liderar la certificació de les plantes en Normes de Qualitat, Seguretat Alimentària i Medi Ambient.
  • Proposar iniciatives per a la millora de la qualitat, coordinar a l'equip de treball sota la seva responsabilitat per a la consecució dels estàndards i objectius marcats per la Direcció.
  • Desenvolupar, Implantar i Supervisar el Sistema de Gestió i Control de Qualitat (APPCC) perquè el producte elaborat compleixi amb els estàndards establerts (salubritat, innocuïtat i garantia sanitària).
  • Participar en les relacions empresa / client en matèria de Seguretat Alimentària i Qualitat.
  • Supervisar les relacions amb Proveïdors de M. Primeres, Productes i Serveis.
  • Coordinar la Gestió de Residus i Impacte Mediambiental. Pla de Mostreig i Anàlisi de Laboratori.
  • Gestionar l'estat de conservació, neteja i desinfecció i condicions higienicosanitàries de manipulació de les plantes
  • Gestionar, Coordinar, Formar i Seleccionar l'equip de persones per assegurar el compliment de les seves funcions i vetllar per un bon ambient de treball i cooperació en el grup.
  • Categoria

    Informàtica i telecomunicacions

    més de 2 anys

    Nombre de llocs ofertats

    Requisits

  • Titulació superior : Enginyeria Agroalimentària, Ciència i Tecnologia dels Aliment, Biologia o similar.
  • Experiència mínima 4-5 anys en l'àmbit de la qualitat, preferiblement al sector carni .
  • Bon coneixement de les normes de seguretat alimentària i auditories IFS / BRC.
  • Bon nivell d'anglès (mínim B2).
  • Pensem en una persona proactiva amb un caràcter sòlid i elevada capacitat organitzativa que vulgui assumir responsabilitats treballant en equip. (imprescindible)
  • Estudis :

    Grau amb titulació de Grau en Biologia

    Grau amb titulació de Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments (imprescindible)

    Grau amb titulació de Grau en Enginyeria Alimentària (imprescindible)

    Idiomes :

    Castellà Avançat (imprescindible)

    Català Mitjà (imprescindible)

    Anglès Mitjà (valorable)

    Carnets de conduir : B

    Horari

    Dill a div, 40h / setmanals

    40000

    Reportar esta oferta
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Inscribirse
    Mi Correo Electrónico
    Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
    Continuar
    Formulario de postulación