TÈCNIC/A DE LABORATORI (ESPECIALITAT FÍSICA)
Marlex
Palamós, Girona
hace 2 días

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat de les més de 50 ofiicines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per excel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripció de l'oferta

El perfil correspon a un / a professional que aporti formació de Grau Superior en Química, Enginyeria Tècnica Industrial amb especialització Química i / o Enginyeria Química o similar que compti amb una experiència mínima de dos o tres anys ocupant una posició similar, preferiblement en una empresa del sector automoció.

És imprescindible que el / la candidat / a aporti un nivell mig d’anglès. Pensem en una persona responsable, organitzada i metòdica, polivalent i dinàmica, amb capacitat analítica, que disposi de bones habilitats comunicatives i amb capacitat per a treballar en equip.

El / la candidat / a seleccionat / da tindrà l’oportunitat d’incorporar-se en una empresa consolidada en el seu sector i en creixement constant, on tindrà l’oportunitat de desenvolupar-se tant a nivell professional com personal, optant a un lloc estable.

Requisits

En dependència directa del / la Responsable de Qualitat, la persona seleccionada s’ocuparà de liderar el procés de millora continua, planificar i executar la realització dels assajos, mantenir la documentació actualitzada i elaborar informes, planificar les calibracions anuals de les màquines i el seu manteniment, realitzar el seguiment del pressupost del departament, controlar i reportar els indicadors, i participar de manera proactiva en el projecte de desenvolupament.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación