Encarregat/ada de supermercat amb experiència - Zona La Garrotxa
Infofeina
Comarca Garrotxa, Girona
hace 4 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Es busca una persona que realitzi la gestió del centre de treball, les seves funcions seran : realització de comandes i seguiment de l'estoc, organització i motivació del personal, implementació i seguiment de les accions comercials indicades, relació amb els clients i, en general, el bon funcionament i la gestió diària de l'establiment.

Nivell d'estudis acabats :

Idiomes :

CastellàDomini (imprescindible)

CatalàDomini (imprescindible)

Temps d'experiència :

Experiència :

Experiència demostrada de al menys 2 anys com responsable de supermercat. No es valoraràn les candidatures que no compleixin el requisit de l'experiència demanada. (imprescindible)

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits :

Cerquem una persona amb capacitat d'organització i lideratge, proactiva, dinàmina i amb facilitat per treballar en equip, amb visió comercial i orientada al client.

Es imprescindible residir a la zona requerida.

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Horari : Comercial

Comercial

Perspectiva de la feina :

Sou :

el salari és negociable)

Altres dades :

Empresa consolidada i reconeguda en el seu sector, en creixement. Formació a càrrec de l'empresa. Integració en un equip de treball dinàmic i motivat.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación